Wie zijn we

Historiek

D-Glas werd 12 jaar geleden in Nieuwpoort opgericht door Chris De Clerck na de overname van een falende glashandel. Het bedrijf startte met 2 werknemers, intussen 36. Door die groei drong de zoektocht naar een ruimere locatie met uitbreidingsmogelijkheden, hierdoor verhuisde het bedrijf in 2012 naar het  industrieterrein ‘ De Kromme Elleboog’ te Oostende.

Sinds de start is er heel wat veranderd in de activiteiten en stil blijft men zeker niet zitten.
Van het kleinste spiegeltje tot de indrukwekkendste glaswand kunt u bij D-Glas terecht.

D-Glas is klein- en groothandel in bouwglas, zowel leveren en plaatsen. Gespecialiseerd in exterieurbeglazing voor zowel particuliere woningen als industriële gebouwen, nieuwbouw als renovatieprojecten.  Door onze professionele uitrusting en met onze speciaal opgeleide teams kunnen we in de glaswereld praktisch alles aan.
Ook interieurglas vertegenwoordigt een belangrijk deel van onze markt. Eind 2017 lieten we een nieuwe wind door onze  toonzaal waaien, klanten kunnen er enkel glas, spiegels, glasdeuren en – wanden , balustrades , gelakte beglazing en andere glas variëteiten bekijken en vergelijken.

Sinds enkele jaren is D-Glas ook sterkhouder in glasbalustrade systemen, een  glasheldere elegantie met maximale doorkijk en veiligheid. 

Tevens  beschikken we over een permanente glasherstelservice, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24, dit ook tijdens de vakantie.  Glasbreuken kunnen online worden doorgegeven.

D-Glas uw glaspartner voor alle glaswerken !
Laat het licht binnen in huis of op kantoor…

Uw contactpersoon

 • BOEKHOUDING  
  Ann-Marie Omez
  ann-marie@d-glas.be
   
 • GLASBREUK EN PLANNING herstellingen en interieur
  calculatie professioneel en uitvoering 

  Nele Taveirne 
  nele@d-glas.be